Aquila 210

afmetingen

2100x2100x900 mm

aantal jets

110 water- en massagejets

capaciteit

5 persoons, 3 zitplaatsen en 2 ligplaatsen

media opties

Bluetooth & Wifi (optioneel)

AQUILA 210

De meest compacte maar complete spa in ons assortiment.

De Aquila 210 is van alle gemakken voorzien, zodat u ultiem tot rust kunt komen. In deze spa heeft u 3 zitplaatsen en 2 comfortabele ligplaatsen tot uw beschikking. Elke zetel is voorzien van verschillende water- en air jets zodat u kunt rekenen op een waanzinnige massage, waar u ook plaatsneemt. Maar liefst 110 jets zorgen voor een intense hydromassage. Naast de jets is de Aquila 210 voorzien van een waterval met verlichting voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Fontein met LED verlichting

Waterval met LED verlichting

Balboa Control System

LED bodemverlichting

Audio speakers 

Hiernaast ziet u de indeling van onze Aquila 210 spa. Ga met uw muis over de pointers om de verschillende features te ontdekken. Onderaan deze pagina vind u de exacte specificaties en meer details van de Aquila 210.

De Aquila 210 is de meest compacte maar toch heel complete spa in ons assortiment.

Kenmerken Aquila 210

Bedien uw spa op afstand via Wifi

De Aquila 210 is voorzien van een ingebouwde Wifi module. Dit wil zeggen dat u gemakkelijk met een app op uw telefoon de jacuzzi kunt bedienen. U heeft vanaf uw smartphone of tablet controle over de verlichting, temperatuur, jets, set-up schema’s en meer. De app is uiteraard geschikt voor Apple en Android gebruikers. De outdoor spa is te bedienen via uw eigen Wifi netwerk, maar ook wereldwijd via een 3G, 4G of Wifi Hotspot verbinding.

Hoogwaardige materialen

Onze outdoor spa’s zijn opgebouwd rondom een stevig roestvrij stalen frame. Dit is onzichtbaar, maar vormt de basis van de jacuzzi. Het RVS frame bevat onder andere nikkel, wat er voor zorgt dat uw spa ontzettend lang meegaat. De skirts (zijpanelen) zijn gemaakt van kunststof. Dit garandeert een lange levensduur en is tevens makkelijk schoon te houden.

Uitstekende isolatie

De meeste warmte van een Outdoor Spa gaat verloren via de grond. Onze spa’s zijn voorzien van uitstekende isolatie. Tussen de bodem van de kuip en de grond zit ruimte die is gevuld met isolatiemateriaal zodat er via de grond amper warmte verloren gaat. Ook zijn de skirts voorzien van isolatiemateriaal. Alle spa’s worden bovendien geleverd met een zwarte thermocover die niet alleen het water schoon houdt maar ook zorgt voor minder warmteverlies. Hierdoor bespaart u flink op de energiekosten.

Verschillende water- en massagejets

De Aquila 210 is voorzien van maar liefst 110 jets. Vier van de jets zijn voorzien van sfeervolle LED verlichting. De jets zijn gemaakt van hoogwaardig RVS voor een lange levensduur. De spa bevat onder andere roterende jets en airbubble jets. Samen zorgen deze voor een waanzinnige massage. U kunt de intensiteit van de jets zelf instellen voor een wellness ervaring op maat.

Stijlvol design, passend in elke tuin of terras

Specificaties & details

Specificaties

Details

BESCHIKBARE KLEUREN