Aquila 255

afmetingen

2550x2300x920 mm

aantal jets

140 water- en massagejets

capaciteit

6 persoons, 4 zitplaatsen en 2 ligplaatsen

media opties

Bluetooth

AQUILA 255

De ruimste en meest comfortabele spa in ons assortiment, luxer kan niet!

De Aquila 255 is van alle gemakken voorzien. In deze spa heeft u 4 zitplaatsen en 2 extra grote comfortabele ligplaatsen tot uw beschikking. Elke zetel is voorzien van verschillende water- en air jets zodat u kunt rekenen op een waanzinnige massage, waar u ook plaatsneemt. Zeker 100 jets werken samen met 40 mini jets voor een afwisselende massage. Naast de jets is de Aquila 255 voorzien van een waterval met verlichting voor een gezellige en ontspannen sfeer. Via Bluetooth luistert u via de speakers naar uw favoriete muziek.

Fontein met LED verlichting

Waterval met LED verlichting

Balboa Control System

LED bodemverlichting

Audio speakers 

Extra ruime ligplaatsen

Drie hoofdkussens

Hiernaast ziet u de indeling van onze Aquila 255 spa. Ga met uw muis over de pointers om de verschillende features te ontdekken. Onderaan deze pagina vind u de exacte specificaties en meer details van de Aquila 255.

De Aquila 255 is de ruimste en meest comfortabele spa in ons assortiment, luxer kan niet!

Kenmerken Aquila 255

Luister muziek via Bluetooth

De Aquila 255 is voorzien van een Bluetooth. Dit wil zeggen dat u gemakkelijk uw eigen muziek kunt luisteren tijdens het relaxen. U heeft vanaf het control panel op de spa controle over de audio.

Hoogwaardige materialen

Onze outdoor spa’s zijn opgebouwd rondom een stevig roestvrij stalen frame. Dit is onzichtbaar, maar vormt de basis van de jacuzzi. Het RVS frame bevat onder andere nikkel, wat er voor zorgt dat uw spa ontzettend lang meegaat. De skirts (zijpanelen) zijn gemaakt van kunststof. Dit garandeert een lange levensduur en is tevens makkelijk schoon te houden.

Uitstekende isolatie

De meeste warmte van een Outdoor Spa gaat verloren via de grond. Onze spa’s zijn voorzien van uitstekende isolatie. Tussen de bodem van de kuip en de grond zit ruimte die is gevuld met isolatiemateriaal zodat er via de grond amper warmte verloren gaat. Ook zijn de skirts voorzien van isolatiemateriaal. Alle spa’s worden bovendien geleverd met een zwarte thermocover die niet alleen het water schoon houdt maar ook zorgt voor minder warmteverlies. Hierdoor bespaart u flink op de energiekosten.

Verschillende water- en massagejets

De Aquila 255 is voorzien van maar liefst 140 jets. Vier van de jets zijn voorzien van sfeervolle LED verlichting. De jets zijn gemaakt van hoogwaardig RVS voor een lange levensduur. De spa bevat onder andere roterende jets en airbubble jets. Samen zorgen deze voor een waanzinnige massage. U kunt de intensiteit van de jets zelf instellen voor een wellness ervaring op maat.

Stijlvol design, passend in elke tuin of terras

Specificaties & details Aquila 255

Specificaties

Details

BESCHIKBARE KLEUREN