Over Ons

Nederlands bedrijf met al meer dan 10 jaar ervaring in de spa industrie.

Aquila Spa is een Nederlands bedrijf. Wij hebben inmiddels 10 jaar ervaring in de spa industrie. Mede hierdoor kunnen wij zeer complete en luxe spa’s samenstellen die passen bij uw wensen en behoeften. Wij werken samen met vertrouwde partners die onze spa’s in het assortiment hebben opgenomen. Bij Aquila Spa vinden we dat iedereen de luxe van een eigen massagebad moet kunnen ervaren.

Ons streven is om er voor te zorgen dat u jarenlang kunt genieten van uw eigen buitenspa. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgvuldig samengesteld. Niets is heerlijker dan een wellness ervaring bij u thuis, zonder dat u de deur uit hoeft. Daarom hebben wij de meest complete outdoor spa’s voor u samengesteld en opgenomen in ons assortiment. Voor welk formaat spa u ook gaat, u komt niets tekort!

Ook voor het onderhouden van uw spa kunt u bij ons terecht; we hebben verschillende onderhoudsproducten in ons assortiment. Bent u benieuwd naar onze tips over het onderhouden van uw jacuzzi? Lees ze hier!

Onze verkopers

Huis & Tuin Planet is een specialist op het gebied van o.a. tuinmeubelen, sanitair en wellness artikelen. Kortom, alles om het leven in en om het huis een stuk aangenamer te maken.

SpaCity heeft ruime ervaring met jacuzzi’s en hottubs. Met een professioneel team verzorgen zij het gehele traject van aankoop tot aan de plaatsing. SpaCity doet er alles aan om u volledig te ontzorgen.